Geschokte Sergio Herman grijpt drastisch in: "Zo kan het niet verder" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geschokte Sergio Herman grijpt drastisch in: "Zo kan het niet verder"

Geschokte Sergio Herman grijpt drastisch in: "Zo kan het niet verder"

Sergio Herman ging bij 'Over De Grens' samen met Matteo Simoni naar Costa Rica. Toen hij eenmaal thuis de beelden zag, was hij enorm geschokt. "Dit kan zo niet verder", klinkt het.

Het nieuwe seizoen van 'Over De Grens' ging van start met een inblik in zijn reizen met Tom Waes, Matthieu Terryn, Dries Mertens, Maaike Cafmeyer en Matteo Simoni. Maar daar is iets heel opvallends aan, volgens de chef.

"Ik ga je zeggen, tijdens de afleveringen ga je mijn gewicht zien veranderen", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. De eerste reis maakte hij met Tom Waes naar Zuid-Afrika, waar de twee een frisse duik gingen nemen en we Sergio in zijn zwembroek zien.

"Later, bij de montage, zag ik mezelf over dat strand lopen. Grrr. Ik was net een olifant, man. Ik woog toen veertien kilo meer. In Costa Rica was dat ook nog zo."

"Maar daarna, in januari, ben ik volop gaan trainen en gaan sporten en ben ik veertien kilo afgevallen. Ik ben nu nog steeds op mijn gewicht en daar ben ik blij om. Want bij de beelden van Zuid-Afrika, zie je echt een olifant de zee inlopen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws