Geweldig: Koen Crucke en zijn echtgenoot Jan hebben iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geweldig: Koen Crucke en zijn echtgenoot Jan hebben iets bijzonders te vieren

Geweldig: Koen Crucke en zijn echtgenoot Jan hebben iets bijzonders te vieren

Al meer dan vijftig jaar delen Koen Crucke en zijn man Jan Gheysens lief en leed met elkaar. Afgelopen maandag hadden de twee nog iets speciaals te vieren en daar vertelt de acteur maar al te graag wat meer over op sociale media.

Koen Crucke is al jaren actief in de showbizz. Ooit begon hij als tenor in de Gentse opera, maar het grote publiek leerde hem vooral kennen door zijn rol als Alberto Vermicelli in de kinderreeks 'Samson en Gert'. Ondertussen is hij al 71 jaar oud, maar aan stoppen denkt hij nog lang niet. Zo staat hij nog geregeld op de planken.

Naast zijn succesvolle carrière gaat het Koen ook voor de wind op vlak van de liefde. Zo vormt hij al sinds 1969 een koppel met Jan Gheysens. In maart 2004 gaven ze elkaar ook het ja-woord en dat was best uniek. Enkele maanden nadat het homohuwelijk werd goedgekeurd in ons land, stapten zij namelijk al in het huwelijksbootje.

Dikke kussen

Nu hadden ze eerder deze week opnieuw iets leuks te vieren. "Er is er eentje jarig vandaag", verklapte Koen deze maandag op zijn Instagramverhaal. Zo mocht zijn echtgenoot 75 kaarsjes uitblazen. "Voor Jantje 75 dikke kussen", schreef hij onder een foto van hun tweetjes waarop hij zijn man een kus op de wang geeft.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws