Gustaph weet niet wat hem overkomt vlak voor halve finale: "Ik word emotioneel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gustaph weet niet wat hem overkomt vlak voor halve finale: "Ik word emotioneel"

Gustaph weet niet wat hem overkomt vlak voor halve finale: "Ik word emotioneel"

Fingers crossed, want vanavond is het zover! Dan verdedigt onze Gustaph onze eer in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Maar vlak voor zijn optreden stond de zanger plots voor een verrassing van formaat.

Na weken aftellen is het eindelijk zover. Gustaph vertegenwoordigt vanavond ons land in de tweede halve finale van het Songfestival met zijn ‘Because Of You’. Maar net voor hij straks het podium op moet, wachtte hem nog een verrassing van jewelste in Liverpool. De zanger mocht zojuist namelijk een gouden plaat in ontvangst nemen voor zijn nummer.

Goud dus voor ‘Because Of You’! En daar had de zanger nooit van durven te dromen. “Ik wil iedereen bedanken die het lied en de boodschap van het lied heeft omarmd”, moet Gustaph van het hart. “Dat betekent echt enorm veel voor mij. Ik word er emotioneel van.” Een extra boost dus voor onze Songfestivalinzending!

Vaderland trots maken

Slaagt Gustaph erin een plekje in de grote finale van zaterdag 13 mei te verzilveren? Wij duimen alvast van wel! “Ik ben positief en kijk er erg naar uit om mijn verhaal te vertellen”, klonk het eerder bij de zanger in Het Laatste Nieuws. “Ik ga er keihard voor vechten in Liverpool en wil écht mijn vaderland trots maken.” Na zijn eerste repetitie is hij bovendien enorm gestegen bij de bookmakers. Het ziet er niet slecht uit voor Gustaph!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws