Haar in de boter met Magali? Francesco Planckaert draagt geen trouwring meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Haar in de boter met Magali? Francesco Planckaert draagt geen trouwring meer

Haar in de boter met Magali? Francesco Planckaert draagt geen trouwring meer

Francesco Planckaert en Magali Van Houtte zijn al meer dan 24 jaar samen. Samen kregen ze drie kinderen: Devon, Noa en Yukka. In januari 2021 stapte het koppel na een verloving van 16 jaar eindelijk in het huwelijksbootje. Maar nu hebben ze hun trouwringen niet meer om. Wat is daar aan de hand?

Nadat ze 16 jaar lang als verloofd koppeltje door het leven gingen, gaven Francesco Planckaert en Magali Van Houtte elkaar op 1 januari 2021 eindelijk hun jawoord. Maar nu, twee jaar later, valt het op dat Francesco niet langer een ring rond zijn ringvinger draagt. “Maar Magali ook niet”, zegt de oudste Planckaert-zoon in Story.

“Onze ringen liggen veilig opgeborgen in een kast omdat wij dat allebei niet verdragen rond onze vinger”, legt Francesco uit. “En tijdens het werken is dat ook niet handig”, bedenkt hij zich. Maar er is in ieder geval geen vuiltje aan de lucht. “Magali is de drijvende kracht achter ons gezin. We zijn al 24 jaar samen en nog altijd even verliefd als destijds. Ze is dan ook een fantastische vrouw. In alle opzichten”, aldus haar echtgenoot.

Trouwfeest

“Ik kan me geen leven zonder Magali meer voorstellen”, besluit Francesco. Daarom is hij ook met haar getrouwd. Maar net zoals hun huwelijk zelf laat ook hun trouwfeest op zich wachten. “Een trouwfeest moeten we wel nog altijd geven, maar we gaan wachten tot het familiekasteel in Frankrijk af is. Je weet zeker niet hoeveel het kost om een feestzaal te huren?”, lacht hij. Hopelijk wachten ze er deze keer geen 16 jaar mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws