Hanne, Marthe & Julia verbluffen met groot nieuws: "Proficiat met deze mijlpaal" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne, Marthe & Julia verbluffen met groot nieuws: "Proficiat met deze mijlpaal"

Hanne, Marthe & Julia verbluffen met groot nieuws: "Proficiat met deze mijlpaal"

Hanne Verbruggen is terug van weggeweest na drie maanden moederschapsrust. En het is meteen goed begonnen voor het roodharige K3’tje. De meidengroep krijgt meteen fantastisch nieuws ter horen. De zangeressen mogen een nieuwe mijlpaal aan hun lange lijst toevoegen.

Sinds kort schitteren Hanne, Marthe en Julia weer als vanouds op naast elkaar het podium. Op zaterdag 25 februari trapten ze met hun drietjes hun gloednieuwe ‘Vleugels’-tour af in de Capitole Gent. En die valt duidelijk in de smaak bij het publiek.

De meidengroep wist al maar liefst 100.000 bezoekers naar hun tournee te lokken. “Oh my God! Er zijn al meer dan 100.000 tickets de deur uit voor onze ‘Vleugels’-show!”, laat het officiële Instagramaccount van K3 weten. Opnieuw een enorme mijlpaal dus voor het drietal.

“Wow, zoveel al, proficiat!”, “Zo ontzettend trots”, “Goed bezig”, “Super gedaan, gefeliciteerd met deze mijlpaal”, “Wij komen af”, “Dat willen we niet missen”, “Dik verdiend” en “Terecht, toppers!”, lezen we in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws