Hanne van K3 erg geschrokken na slecht nieuws over zoontje Julien

230331HANNEVERBRUGGENINSTAGRAM
Hanne Verbruggen van K3 beleeft een mooie tijd. Ze combineert haar werk bij K3 met dat van het moederschap. Ze geniet van de kleine Julien, maar soms slaat de angst wel eens toe.
Het zijn voor geen van de K3'tjes evidente tijden. Dat komt omdat er wel wat problemen zijn. Julia viel op het podium, terwijl Marthe niet meer kon rechtstaan tijdens de shows vanwege aanhoudende knieproblemen. Haar knie is overbelast.
Hanne kon in de eerste zes levensmaanden van Julien haar zoontje nog nooit meenemen naar een optreden. Bovendien kampte hij ook met gezondheidsproblemen. "Julien heeft net de windpokken gehad”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. "Het zag er gelukkig erger uit dan het was. Maar het was slecht voor mijn moederhart."

Gunther Neefs

Intussen is Julien wel weer de oude. Hanne verwent haar kleine man ook met haar muzikaal talent, zo blijkt. “Ik zing met steeds meer liefde onze Günther Neefs-cover 'Ik blijf bij jou' voor hem. Een leuke herinnering aan 'Liefde Voor Muziek' die ik altijd zal koesteren", aldus de trotse mama.