Hanne van K3 is erg duidelijk over vervangster Diede: "Was genoeg geweest" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne van K3 is erg duidelijk over vervangster Diede: "Was genoeg geweest"

Hanne van K3 is erg duidelijk over vervangster Diede: "Was genoeg geweest"

Hanne is terug van weggeweest. Na drie maanden zwangerschapsverlof is ze weer druk in de weer met de repetities voor de ‘Vleugels’-show die bijna van start gaat. Op het einde van hun ‘Kom Erbij’-show nam Diede nog het plekje van Hanne in. Maar hoe dacht het K3’tje daar nu echt over?

“Dat is natuurlijk een grote afweging die je maakt”, vertelt Hanne Verbruggen in HLN Showbits. Tijdens corona moesten de meisjes van K3 hun tour zo’n twee à drie keer verplaatsen. “Voor mensen is het ook wel genoeg geweest om altijd hun tickets om te boeken”, denkt het K3’tje erover. Bovendien wilden ze naar Julia’s eerste show komen kijken, dus de stekker eruit trekken, was geen optie.

De oplossing: een vervangster zoeken voor Hanne. “Eerst was dat natuurlijk wel raar”, geeft het roodharige K3’tje toe. “Maar aan de andere kant was ik gewoon heel blij, want de show konden doorgaan en dat is voor kinderen ook wel het belangrijkste. Liever dat dan teleurgestelde gezichtjes. Dat kon mijn hart moeilijker aan.”

“In principe ben je vervangbaar. Dat gevoel had ik ook wel: ‘Er kan iemand exact gaan doen wat ik doe’. Maar ik heb wel veel warme berichtjes gekregen zoals: ‘Ze doen het supergoed, maar het is niet hetzelfde zonder jou’. En dat is wel een leuke bevestiging”, vindt Hanne. Ook haar collega’s zijn heel blij dat ze terug is. “Dat voelt gewoon weer vertrouwd, hoe het hoort te zijn”, klinkt het bij Julia. “Marthe en ik zijn heel blij zijn dat ze terug is, want het begon voor ons ook een soort leegte te worden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws