Hanne Verbruggen heeft verrassend nieuws te melden over einde bij K3: "Ja, dat is zo"

230808hanneverbruggenvtm
Hanne Verbruggen van K3 heeft eerlijk toegegeven dat ze getwijfeld heeft aan haar toekomst bij K3. Volgend jaar zal ze tien jaar deel uitmaken van de populaire meidengroep.
Toen Hanne een kindje kreeg, veranderde het een en ander. “Eerlijk? Ik heb getwijfeld over mijn toekomst bij K3", geeft ze toe. Haar prille moederschap was de grote aanleiding voor die plotse twijfels over haar toekomst.
“Het afgelopen jaar is voor mij een zoektocht geweest naar mijn identiteit", legt ze uit. "Je voelt je in de eerste plaats mama, de eerste drie maanden ben je alleen met dat kindje bezig. En dan moet je opnieuw beginnen te werken en sta je weer op dat podium. Toen vroeg ik me wel eens af of het nog past om als K3-meisje in zo’n regenboogjurkje op het podium te staan. Mijn lichaam voelde ook helemaal anders aan.”

"Blij zijn"

‘Ik ben altijd de oudste geweest bij K3, dus het is niet dat ik mij nu ineens volwassener vind dan mijn twee collega’s", stelt Hanne. "Het feit dat ik nu mama ben, heeft mij gewoon nog veel meer rust gegeven. Het zet dingen in perspectief. Ik mag blij zijn dat ik mijn geld verdien op deze manier en dat ik mijn passie in mijn werk kan leggen.”