"Happy family": Nuria uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtige gezinsfoto's

02052023nuriagilizintinovastijnvanpouckeinstagram
Het was even stil op de Instagrampagina van Nuria Gilizintinova, maar ze is eindelijk terug van weggeweest. Zo laat ze weten waarom ze even verdwenen was van sociale media en ze post ook direct enkele knappe beelden van haar gezinnetje.
Nuria Gilizintinova kennen we nog van het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke en het koppel kreeg ook al twee zoontjes samen: Théodore en Viktor. Op Instagram krijgen we geregeld updates over hun kinderen, maar het was verdacht stil op het profiel van Nuria.
“Ik had enkele weken mij volledig toegewijd aan deze drie. Komende dagen deel ik heel wat content met jullie”, schreef ze zopas op haar Instagramverhaal. Nu deelt ze opnieuw een fotoreeks met knappe kiekjes van haar man en zoontjes. “Zo dankbaar dat ik in april de tijd genoten heb om te genieten”, aldus Nuria. “Mijn drie mannen en ik”, voegt ze er nog aan toe.

Wauw

De volgers van Nuria laten meteen heel wat lieve reacties achter. “Hele mooie foto’s van een mooi gezinnetje. Jullie zijn toppers. Blijf goed tijd maken voor elkaar, want dat is heel belangrijk. Jullie liefde is bekroond met twee mooie kids die fameus gegroeid zijn. Geniet en koester elk moment”, “Heerlijke foto’s”, “Zalig”, “Mooi gezinnetje", “Schatjes, niet beter dan eens wat quality time nemen” en “Zo’n prachtige foto’s”, klinkt in de comments.