"Heb de knop moeten omdraaien": bijzonder zwaar voor Wout Van Aert na geboorte van zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Heb de knop moeten omdraaien": bijzonder zwaar voor Wout Van Aert na geboorte van zoontje

"Heb de knop moeten omdraaien": bijzonder zwaar voor Wout Van Aert na geboorte van zoontje

Het zijn mooie tijden voor Wout Van Aert. Zo is de wielrenner vorige week voor de tweede keer papa geworden van een zoontje, Jerome. Maar nu staat de kersverse vader een moeilijk afscheid te wachten.

Het geluk kan niet op voor Wout Van Aert. Net papa geworden van zijn tweede zoontje, Jerome, én een week later het na-Tourcriterium in Herentals gewonnen na een spannende sprint tegen Jasper Philipsen. Voor de start vertelde de wielrenner vol trots over zijn vrouw Sarah De Bie en hun pasgeboren baby’tje. “Het was fantastisch om bij de bevalling te kunnen zijn. Ik was uiteindelijk maar net op tijd thuis”, vertelde Wout.

Moeder en kind stellen het trouwens prima. “Ze zijn goed hersteld en het gaat supergoed met hen. Mijn vrouw heeft dat fantastisch gedaan. Jerome slaapt goed en we kunnen ons momenteel niet meer wensen. Ik leef op een roze wolk”, liet de kersverse papa weten. Maar Wout zal zijn roze wolk helaas weer even moeten verlaten, want volgende week start het WK wielrennen in Glasgow.

Voorrang

De wielrenner zal zijn gezin dus weer een tijdje moeten missen. “We wisten natuurlijk al voor de zomer dat het speciale weken zouden worden”, zegt Wout. “Maar nu moet ik mijn knop omdraaien en mij volledig proberen te focussen op het WK. Tot en met Glasgow probeer ik de fiets dus voorrang te geven”, klinkt het. “Daarna is er weer meer tijd voor het gezin.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws