Heeft Jacky Lafon de liefde gevonden in 'Hotel Romantiek'? "Dat kan ik al verklappen"

240130jackylafonhotelromantiekvrt1
Het was dé verrassing van het seizoen: Jacky Lafon die plots als 'Masked Single' opdook in 'Hotel Romantiek'. In TV Familie vertelt de 77-jarige artieste nu over haar bijzondere liefdesavontuur.
Jacky Lafon vertelde ooit eens op de radio dat ze fan was van 'Hotel Romantiek'. Niet veel later werd ze door de makers gevraagd om mee te doen aan het datingprogramma voor 65-plussers. De rest is geschiedenis. "Mijn voornaamste doel was om duidelijk te maken dat het onterecht is om 'oud meubilair' meteen af te schrijven", vertelt Jacky over haar deelname in TV Familie.
"In de showbizz wordt er echter al snel op je neergekeken eens je niet meer in de fleur van je leven bent. 'Hotel Romantiek' is het enige programma waar 65-plussers centraal staan", aldus Jacky. Al reageerden veel kandidaten wel verrast op haar deelname. "Sommigen hebben me vlakaf gevraagd waarom ik in hemelsnaam meedoe", zegt de actrice.

Vlinders

"'Jij kunt toch genoeg mannen krijgen?' klonk het. Maar hoewel ik veel onder de mensen kom en sociaal ben, is het als BV best moeilijk. En ook ik tors uiteraard een rugzak mee." Over de afloop kan ze nog niet veel onthullen, al licht ze wel al een tipje van de sluier op.
"Ik kan wel al verklappen dat ik vlinders gevoeld heb. Het was superleuk. We hebben zoveel toffe activiteiten gedaan samen. We hebben veel gelachen, gezongen en gedanst. En ik ben ontzettend blij dat ik deze unieke ervaring heb mogen meemaken. Viva 'Hotel Romantiek'!"