Herman Brusselman klapt uit de biecht over zijn 34 jaar jongere vriendin Lena Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselman klapt uit de biecht over zijn 34 jaar jongere vriendin Lena

Herman Brusselman klapt uit de biecht over zijn 34 jaar jongere vriendin Lena

Herman Brusselmans en zijn partner Lena mochten vorige maand hun zoontje Roman eindelijk in de armen sluiten. De 65-jarige schrijver had eerder deze week nog wat te zeggen over zijn vriendin in ‘De Tafel van Vier’.

Herman Brusselmans vormt sinds 2016 een koppel met de 34 jaar jongere Lena. Zij komt uit Amsterdam, maar de tortelduifjes wonen al een hele tijd samen in Gent. Vorige maand maakten de twee nog heuglijk nieuws bekend, want ze mochten op 22 februari hun zoontje Roman verwelkomen.

Dinsdagavond was de schrijver te gast in de talkshow ‘De Tafel van Vier’ en daar vertelde hij niet alleen meer over het vaderschap. Volgens hem is zijn relatie met Lena alleen maar sterker geworden door de geboorte van Roman. “Je wordt closer met elkaar”, zei hij. “Je weet met zekerheid dat je voor altijd verbonden zult blijven, ook al ga je uit elkaar”, klonk het.

De kersverse papa moest ook nog wat kwijt over de bevalling. “Lena heeft het trouwens fantastisch gedaan”, klonk het trots. “Ze wilde niet eens een rugprik, omdat ze zei: ‘Zoveel pijn doet het ook niet’”, aldus Herman. “Na het kind te hebben gebaard, vind ik haar nog aantrekkelijker dan tevoren”, onderstreepte hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws