Herman Brusselmans heeft groot nieuws over toekomstig zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans heeft groot nieuws over toekomstig zoontje

Herman Brusselmans heeft groot nieuws over toekomstig zoontje

Nog een paar maanden en Herman Brusselmans mag zich voor de eerste keer papa noemen. Hij kijkt enorm uit naar de komst van de kleine spruit. In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ vertelt de schrijver hoe het ondertussen met zijn kindje gesteld is.

Herman wordt in maart op zijn 65ste voor de eerste keer papa. Zijn vriendin Lena is zwanger van hun eerste kindje samen. Dat het een zoontje wordt en hij naar de naam Roman zal luisteren, maakte de schrijver eerder al bekend.

Nu begint de tijd stilaan in te korten. Lena is inmiddels vijf en een halve maand ver. En tot nu toe verloopt alles gelukkig zoals het hoort. “Alles gaat goed met de kleine”, kan Herman vol trots vertellen. “We zijn gisteren nog op onderzoek geweest en het is allemaal in orde”, klinkt het.

De komst van de baby zal heel wat grote veranderingen met zich meebrengen. Zo verliet Herman zijn loft in Gent op zoek naar een groter huis en zal hij stoppen met roken zodra Roman op de wereld is. Maar een ding is duidelijk: Herman kijkt uit naar de komst van zijn zoontje en is nu al apetrots.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws