Herman Brusselmans neemt drastisch besluit: "Ga voor het eerst in jaren huilen"

02122022HERMANBRUSSELMANSPHOTONEWS
Vorige maand is Herman Brusselmans voor de eerste keer papa geworden. De 65-jarige schrijver en zijn partner Lena hebben nu een moeilijke knoop moeten doorhakken en daar vertelde hij meer over in ‘De Tafel van Vier’.
Enkele weken geleden is de grote droom van Herman Brusselmans werkelijkheid geworden. De schrijver heeft op 22 februari namelijk zijn eerste kindje mogen verwelkomen. Samen met zijn partner Lena kreeg hij een zoontje genaamd Roman. Het gezinnetje stelt het goed en dat bevestigde hij deze week nog maar eens.
Zo verduidelijkte Herman in het tv-programma ‘De Tafel van Vier’ dat het goed gaat het met de gezondheid van Roman én dat hij met volle teugen geniet van het vaderschap. Toch moest hij ook nog iets opvallends kwijt. Zo onthulde de schrijver dat er een verhuis op de planning staat.
23 jaar geleden kocht hij een loft met maar één slaapkamer en daar woont het gezinnetje momenteel nog steeds. “Nu is er een tweede slaapkamer nodig”, klonk het. “Een verbouwing is niet mogelijk, dus hebben we een huis gekocht”, verklapte hij. “Ik ben er niet blij mee, want ik woon ongelofelijk graag waar ik nu woon”, aldus Herman. “Ik ga waarschijnlijk voor het eerst in jaren huilen als ik de deur achter mij toe trek”, besloot hij.