Het is zover! 'Familie'-actrice Jasmijn Van Hoof heeft groot nieuws over volgende stap met haar vriend

231115jasmijnvanhooffamilievtm
Het leven lacht Jasmijn Van Hoof toe. Niet alleen keert ze binnenkort officieel terug als Stefanie in ‘Familie’, ook privé zit de actrice op een roze wolk. In Het Laatste Nieuws onthult ze zelfs groot nieuws over de liefde.
Niet alleen de ‘Familie’-fans zijn door het dolle heen, ook Jasmijn Van Hoof zelf is “zo blij om weer op de set te staan”, zo laat ze weten via Instagram. Toen de actrice in 2021 bij ‘Familie’ vertrok, was haar agenda nog helemaal leeg. “Dat was heel atypisch, want ik hou niet van risico’s”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “Ik vond het spannend om de sprong te wagen en heb me nooit zorgen gemaakt. Het is goed gekomen.”
En dat geldt ook voor haar liefdesleven. “Want ik heb het gevoel dat mijn leven vandaag 180 graden gedraaid is”, klinkt het. “Toen ik bij 'Familie' vertrok, was ik nog single. Ik wilde graag gewoon wat meer thuis zijn en rust in mijn leven. Dat deed ook deugd na negen jaar voltijds acteren in een soap”, vertelt Jasmijn. Maar niet lang na haar vertrek liep de actrice iemand tegen het lijf die ze nog van vroeger kende en met wie het erg goed klikte.

Stabiliteit

Zo goed zelfs dat de tortelduifjes intussen al meer dan twee jaar samen zijn. Maar er is nog meer goed nieuws! “We hebben zelfs samen een huis in de Kempen gekocht”, onthult Jasmijn nu. “Alles is omgegooid, maar ik vind deze nieuwe stabiliteit in mijn leven wel fijn en voel me heel gelukkig”, aldus de ‘Familie’-actrice.