Het wordt nog pijnlijker: Ruben Van Gucht en Ine Beyen delen intieme kiekjes vanuit Marokko Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het wordt nog pijnlijker: Ruben Van Gucht en Ine Beyen delen intieme kiekjes vanuit Marokko

Het wordt nog pijnlijker: Ruben Van Gucht en Ine Beyen delen intieme kiekjes vanuit Marokko

Vorige week dropte Dag Allemaal een bommetje in de showbizzwereld. Zo schreef het magazine dat Ruben Van Gucht maandenlang een affaire heeft gehad met zijn Sporza-collega Ine Beyen. Op Instagram verschijnen de twee nu ook in elkaars gezelschap. Ruben en Ine vertoeven namelijk samen in Marokko.

Ruben Van Gucht zou het niet zo nauw nemen met trouwheid in zijn relaties. Nadat eerder al uitlekte dat hij vreemdging tijdens zijn relatie met zijn ex-vrouw, zou hij nu ook zijn huidige vrouw Blanka Vlašić al meermaals bedrogen hebben. Zo zou Ruben begin dit jaar onder meer een seksuele affaire gehad hebben met Ine Beyen.

Zowel Ine Beyen als Ruben Van Gucht, die ook een zoontje van bijna 1 jaar heeft met Blanka Vlašić, wilde niet reageren op de geruchten. Maar zijn andere minnaressen bevestigden in het weekblad alvast wel dat hij een seksuele relatie zou gehad hebben met Ine. Nu gooit de sportpresentator nog wat meer olie op het vuur.

Knuffelend in Marokko

Ruben Van Gucht en Ine Beyen vertoeven momenteel namelijk samen in Marokko. Daar nemen ze samen met hun Sporza-collega's deel aan Roc Du Maroc, een mountainbike-marathon in Marokko. Zowel Ruben als Ine postte daar enkele foto's van op Instagram. Op de Instagrampagina van de organisatie prijken ze zelfs samen al knuffelend op de foto. Pijnlijk voor Blanka Vlašić ...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws