Hoogzwangere Jolien Roets pronkt met bolle buik: "Dat gaat niet meer lang duren" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoogzwangere Jolien Roets pronkt met bolle buik: "Dat gaat niet meer lang duren"

Hoogzwangere Jolien Roets pronkt met bolle buik: "Dat gaat niet meer lang duren"

Jolien Roets en haar partner Hakim Chatar worden bijna voor de tweede keer mama en papa. Het aftellen kan nu echt beginnen en de Q-dj showt nu nog eens haar ronde buik op sociale media.

Jolien Roets en Hakim Chatar mochten in april 2021 hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Idris Mehdi. Eind oktober maakte het koppel heuglijk nieuws bekend. Zo verklapte de Qmusic-presentatrice dat ze opnieuw in verwachting is en ze onthulde ook meteen dat het een meisje is.

Nu begint het echt op te korten en op haar Instagrampagina laat Jolien nu alweer twee kiekjes zien van haar bolle buik. Op het tweede plaatje houdt ook haar partner Hakim een hand op zijn buik. “Van die mensen die zeggen: ‘Wij zijn samen zwanger’”, lacht ze. Over deze nieuwe post moeten haar volgers meteen wat kwijt.

“Het aftellen is goed ingezet, geniet nog van je buikje”, “Nog efkes”, “Final countdown” en “Dat gaat niet meer lang duren”, reageren ze enthousiast. Daarnaast laten ze ook aan Jolien weten dat ze er geweldig uitziet. “Prachtig zwanger”, “Je ziet er fantastisch uit”, “Zo mooi zwanger”, “Staat je zo mooi”, “Prachtig buikje” en “Stralend zwanger”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws