Hoogzwangere Nasrien Cnops pronkt met haar bolle buik: "Prachtig!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoogzwangere Nasrien Cnops pronkt met haar bolle buik: "Prachtig!"

Hoogzwangere Nasrien Cnops pronkt met haar bolle buik: "Prachtig!"

Over een maandje mag Nasrien Cnops eindelijk haar tweede kindje in de armen sluiten. Voor ze het zover is, wil ze nog een mooie herinnering van deze bijzondere periode. Op haar Instagrampagina laat ze daar nu meer van zien.

Nasrien Cnops is bekend geworden als de sidekick van Peter Van de Veire, maar tegenwoordig presenteert ze op de radiozender NRJ. In de zomer van 2021 mocht ze samen met haar partner Gunther haar eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Aren. Binnenkort zullen ze met z'n vieren zijn, want normaal gezien zal de presentatrice eind juni bevallen.

Ook hun tweede kindje zal een meisje worden. Nasrien heeft geregeld meer gedeeld over deze zwangerschap, vooral omdat ze met heel wat kwaaltjes kampte. Op haar Instagrampagina laat ze nu iets bijzonders zien. "Omdat dit mijn laatste zwangerschap is, wou ik echt wel een herinnering aan deze periode", klinkt het. Daardoor heeft ze en gipsafdruk laten maken van haar ronde buik.

Onder de indruk

Haar volgers vinden dit alvast een geweldig idee. "Zo mooi", "Supermooi aandenken", "Mooie afdruk van een mooie vrouw, om te koesteren deze momenten", "Prachtige foto's" en "Knap gedaan, mooie herinnering voor jullie", klinkt het meermaals in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws