Hoogzwangere Soe Nsuki deelt bijzonder nieuws over zwangerschap: "Je kan het" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoogzwangere Soe Nsuki deelt bijzonder nieuws over zwangerschap: "Je kan het"

Hoogzwangere Soe Nsuki deelt bijzonder nieuws over zwangerschap: "Je kan het"

Soe Nsuki schittert momenteel in ‘Vrede op aarde’ aan Sven De Leijers zijde en je hoeft niet goed op te letten om te zien dat de comédienne hoogzwanger is. 2023 zal in ieder geval al één iets moois brengen voor haar.

In september kondigde Soe Nsuki haar zwangerschap aan op Instagram. “Voila, ik heb 4 maanden niets gepost, want ik had het druk met overgeven en zo”, liet de comédienne dolgelukkig weten. “Mijn vriend Nikolas en ik verwachten een zoontje in januari. Wij zijn heel gelukkig!” Lang zal de kleine spruit dus niet meer op zich laten wachten.

De ‘Vrede op aarde’-medepresentatrice maakte zojuist bekend dat haar zwangerschapsverlof ingegaan is. “Gelukkig nieuwjaar allemaal”, schrijft Soe nu op Instagram. “Ik begin 2023 alvast met wat zwangerschaps- en moederschapsverlof. Tot aan den andere kant lieverds!”, klinkt het.

Het aftellen kan beginnen. “Dat gaat zo een schoon boeleke zijn”, “Dat zal een gelukkig kindje worden”, “Bij jou wordt je kindje alvast geboren in een goede schoot”, “Proficiat”, “Succes en geniet”, “Je kan het”, “Goed bezig” en “Veel geluk met je kleine zoontje”, luidt het in de reacties. “Gelukkig nieuwjaar, it’s gonna be a good one”, weet iemand al.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws