Hugo Sigal onthult de doodsoorzaak van zijn vrouw Nicole Josy Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal onthult de doodsoorzaak van zijn vrouw Nicole Josy

Hugo Sigal onthult de doodsoorzaak van zijn vrouw Nicole Josy

Hugo Sigal heeft zojuist voor de eerste keer gereageerd op het overlijden van zijn vrouw Nicole Josy. Hij vertelt ook meteen meer over de doodsoorzaak.

Deze ochtend kwam er triest nieuws naar buiten over Nicole Josy. De zangeres is namelijk op 76-jarige leeftijd overleden. Haar man Hugo blijft nu alleen achter en hij heeft het daar erg moeilijk. Dat liet hij vandaag al weten aan Het Laatste Nieuws. Hij heeft ook meteen uitgelegd wat er juist gebeurd is.

“We waren gaan eten met vrienden, omstreeks half 10 kwam we thuis en ik zeg: ‘Ga jij maar eerst de trap op’”, begint Hugo. Nicole zei dat hij maar eerst moest gaan en toen liep het mis. “Wat er dan precies gebeurd is, weet ik niet. Ik denk dat ze zich misstapt heeft. Ze is achterover op haar hoofd gevallen”, vertelt hij.

Nicole liep een schedelbreuk op door de val. De dokters zeiden tegen Hugo dat ze haar nog konden opereren, maar dat ze niet meer zou kunnen bewegen of spreken. “Ze heeft altijd gezegd dat ze niet wou leven als een plant”, bekent Hugo al snikkend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws