Huidige K3'tjes komen met verrassing van formaat: "Voor het eerst met Karen, Kristel en Josje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Huidige K3'tjes komen met verrassing van formaat: "Voor het eerst met Karen, Kristel en Josje"

Huidige K3'tjes komen met verrassing van formaat: "Voor het eerst met Karen, Kristel en Josje"

Buiten Julia Boschmans pijnlijke val op het hoofd tijdens de ‘Vleugels’-show gaat het de meisjes van K3 voor de wind. Hun nieuwe zomerhit ‘Fata Morgana’ valt duidelijk in de smaak en ze hebben een schitterende zomer voor de boeg. Maar voor het 25-jarige bestaan van K3 hebben ze nog een grote verrassing voor ons in petto.

Leuke vooruitzichten voor de meisjes van K3! Zo staat hun hele zomer volgepland met optredens. “Het is leuk dat we zoveel mogen optreden”, zegt Marthe De Pillecyn in Het Laatste Nieuws. “Onze nieuwe zomersingle 'Fata Morgana' zal zeker voor genoeg ambiance zorgen. Het blijft echt in mijn hoofd zitten, meestal heb ik dat niet met een K3-liedje. Dat gaat ook leuk worden op onze 'K3 Live Late Night'-shows in de pop-uparena in Middelkerke in juli en augustus.”

Hanne, Marthe en Julia zien het volledig zitten. Maar ze hebben nog meer groot nieuws. Speciaal voor het grote jubileum van K3 hebben ze vandaag een verzamel-cd en een dvd met de bekendste nummers van de voorbije 25 jaar uitgebracht. “Van elke formatie staan de grootste hits erop”, verklapt Marthe.

Eerste keer samen

“Het is de eerste keer dat wij allemaal samen op een cd-cover staan. Dus ook met Karen, Kristel, Kathleen, Josje en Klaasje”, beseft het zwartharige K3’tje. En dat is zowel voor haar als voor Hanne en Julia erg bijzonder. “Omdat wij als kind zelf fan waren van K3”, legt ze uit. “Dat wij dit mogen verderzetten, iets dat al zolang meegaat en bijna ingebakken zit in onze cultuur, is een hele eer”, besluit Marthe.

Populair

Laatste nieuws