"Ik heb de beste man": Dries Mertens bezorgt Kat Kerkhofs verrassing van haar leven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ik heb de beste man": Dries Mertens bezorgt Kat Kerkhofs verrassing van haar leven

"Ik heb de beste man": Dries Mertens bezorgt Kat Kerkhofs verrassing van haar leven

Kat Kerkhofs heeft heel binnenkort iets bijzonders te vieren. Over enkele dagen, op 12 september, mag de presentatrice 35 kaarsjes uitblazen. Maar daar kon Dries Mertens duidelijk niet op wachten. De voetballer besloot zijn echtgenote nu al op een unieke manier in de bloemetjes te zetten.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens zijn in oktober 19 jaar samen. In 2015 beloofden ze elkaar eeuwige trouw, maar twee jaar later ging het koppeltje al uit elkaar. Gelukkig was de breuk van korte duur. Sindsdien kiezen de tortelduifjes volmondig voor elkaar. Vorig jaar in maart mochten ze zelfs hun eerste kindje samen, hun zoontje Ciro Romeo, verwelkomen.

De liefde is groter dan ooit. Dat heeft Dries zojuist nog maar eens bewezen. Een week voor haar verjaardag besloot de voetballer zijn wederhelft te verrassen met een reisje naar het Griekse Mykonos met enkele goede vrienden. Daar deelt Kat meteen enkele gezellige sfeerbeelden van op Instagram.

Geen betere echtgenoot

“Wat ik me gerealiseerd heb tijdens mijn early surprise birthday trip: ik heb de beste man en de beste vrienden ooit”, schrijft ze ontroerd onder de fotoreeks. In de reacties wordt de presentatrice meteen overstelpt met felicitaties. Kats geluk kan duidelijk niet meer op. En dan moet haar verjaardag eigenlijk nog komen!

Populair

Laatste nieuws