Jaar na dood van Gary: Ruth Beeckmans deelt opvallend nieuws over liefdesleven

09052023ruthbeeckmansphotonews
Iets meer dan een jaar geleden moest Ruth Beeckmans plots afscheid nemen van haar partner Gary. Een tragische gebeurtenis die er erg hard heeft ingehakt bij de actrice en hun twee kinderen. Nu onthult ze of ze ooit nog op zoek zal gaan naar een nieuwe liefde.
Op 29 april 2022 sloeg het noodlot onverwacht toe bij Ruth Beeckmans. Haar partner Gary, met wie ze al zo'n vijftien jaar samen was, overleed toen aan hartfalen. Hij was amper 54 jaar. Ruth en Gary kregen samen ook twee kinderen: Charlie-Sue en Cobey-Mae. Onlangs was het dus een jaar geleden dat Gary gestorven is en dat zorgde opnieuw voor veel emoties.
"Sinds het overlijden van Gary is april een maand van verdriet voor mij", geeft Ruth eerlijk toe in een gesprek met Story. "Ik keek zo op tegen die 29ste. Alsof ik hem nog eens zou verliezen", klinkt het. Ruth en de kinderen hebben het ook nog steeds erg zwaar. "We missen hem elke dag. Elke dag zijn we hem kwijt", zegt ze. Of er ooit nog plek zal zijn voor een nieuwe liefde in haar leven, dat weet Ruth nog niet.

Nummer 1 

"De mensen vragen me dat soms, maar ik kan daar nu nog niet over nadenken. Dat zal de toekomst uitwijzen", aldus Ruth. Zo ontmoeten sommige mensen een nieuwe partner na een sterfgeval, maar anderen blijven dan weer single voor de rest van hun leven. "Eén ding weet ik wel: Gary en ik blijven in mijn hart voor altijd een koppel", onderstreept ze. "Wij hebben er niet voor gekozen om uit elkaar te gaan. Zijn vreselijke dood heeft een breuk veroorzaakt. Gary blijft voor altijd mijn nummer 1 en ik zal altijd zijn meisje blijven", besluit ze.