Jaar na miskraam: The Starlings hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaar na miskraam: The Starlings hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Jaar na miskraam: The Starlings hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

The Starlings vormen niet alleen op het podium, maar ook daarnaast een prachtig koppel. In september 2021 stapten Tom Dice en Kato Callebaut in het grootste geheim in het huwelijksbootje. Maar helaas kregen de tortelduifjes al enkele serieuze tegenslagen te verwerken.

De afgelopen jaren zijn niet altijd even gemakkelijk geweest voor The Starlings. Zo verloren Tom Dice en Kato Callebaut hun ongeboren kindje eind 2021 door een miskraam. “Ik vind het altijd moeilijk om daarover te babbelen, want dat is echt privé”, vertelt Kato openhartig in Story. Maar de droom om een gezinnetje te stichten, hebben ze nog lang niet opgeborgen.

“Ik blijf erbij: ik weet dat ik op een dag mama zal worden. Dat is niet veranderd”, denkt Kato erover. “Maar wanneer en hoe: dat zien we wel.” “Als het zover is, gaan we dat ook niet wegsteken”, vult Tom aan. Toch hebben ze besloten om daar nog eventjes mee te wachten. “Het zou nu ook slecht uitkomen om met een zwangere buik op het podium van het Eurovisiesongfestival te staan”, bedenkt Kato zich.

“En dan live bevallen”, lacht Tom. “Nee, ons hoogtepunt van 2023 wordt hopelijk het Eurovisiesongfestival. Het is nu of nooit. We gaan geen derde keer deelnemen”, zegt zijn wederhelft klaar en duidelijk. Morgen schitteren The Starlings in de grote finale van de preselecties. Met welk nummer ze dat doen, komen we straks te weten in ‘Eurosong 2023’ op Eén.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws