Jaar na verloving zijn Suzan en Freek nog niet getrouwd: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaar na verloving zijn Suzan en Freek nog niet getrouwd: dit is er aan de hand

Jaar na verloving zijn Suzan en Freek nog niet getrouwd: dit is er aan de hand

In de zomer van 2022 maakten Suzan en Freek bekend dat ze zich verloofd hebben. Nu, bijna een jaar later, hebben ze nog geen concrete plannen gemaakt voor de bruiloft. In een nieuw interview vertelt het muzikale duo daar nu zelf wat meer over.

Afgelopen juli ging Freek op één knie om zijn grote liefde Suzan ten huwelijk te vragen. Toch verwachten ze niet dat ze binnenkort elkaar al het ja-woord zullen geven. Dat vertellen ze zelf in een gesprek met RTL Boulevard. "We hebben eigenlijk nog geen datum", verklapt de zanger. "We hadden na vorig jaar zoiets van: we gaan eerst nadenken over wat we willen. En de hele zomer staat ook volgepland met festivals", zegt hij.

"En we hebben ook geen haast", gaat Suzan verder. "Die bruiloft die komt wel. Dit jaar weet ik niet", klinkt het. Eerst en vooral zouden ze goed moeten nadenken over hoe de trouw er juist moet uitzien. "Dus daar moeten we wel eens mee beginnen nu", lacht de zangeres. "En kijken of we een vrij weekend hebben in de zomer, want elke zomer hebben we eigenlijk volgepland met shows", vult Freek aan.

Niet te groot

Wat ze wel al beslist hebben, is dat ze geen te groot feest willen. "Vooral gewoon gezellig met vrienden, lekker eten, leuke muziek. Dat is het belangrijkste", onderstreept Suzan. Ook verwachten ze niet dat ze zelf zullen optreden op hun bruiloft. "Ik denk dat het het leukste blijft als we zelf gewoon kunnen feesten", besluit Freek.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws