Jacques Vermeire krijgt enorme verwijten naar kop geslingerd en bijt van zich af Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire krijgt enorme verwijten naar kop geslingerd en bijt van zich af

Jacques Vermeire krijgt enorme verwijten naar kop geslingerd en bijt van zich af

Jacques Vermeire had de laatste tijd heel wat goed nieuws aan te kondigen. Zijn gezin krijgt binnenkort een eigen realityreeks, ‘De Vermeires’, maar daar kwam meteen tonnen kritiek op. Ook over ‘F.C. De Kampioenen’ had hij deze week een leuk nieuwtje te vertellen. Maar opnieuw wordt de acteur de grond ingeboord.

Er lijkt maar geen einde te komen aan het succes van ‘De Kampioenen’, dus ook niet aan hun merchandise. Na de stripreeks volgde onlangs nog een Monopoly-spel, waarvan intussen al 20.000 stuks verkocht zijn, én nog recenter bouwsets van het veld en de tribune. En dat voor een reeks die niet meer loopt. “Dat is niet normaal”, reageert Jacques Vermeire vol ongeloof in HLN Showbits.

Alleen maar goed nieuws dus. Toch is er op sociale media heel wat kritiek op gekomen. “Wanneer gaan ze er nu eindelijk mee stoppen?” en “Hoelang gaan ze dit nog uitmelken?”, vragen mensen zich af op Facebook. Maar dat is niet alles. Vooral het kostenplaatje lokt heel wat commentaar uit. “Allemaal geldklopperij”, “Wat een commercieel gedoe” en “Ze boeren er waarschijnlijk goed mee”, gaan ze verder.

Die misverstanden wil Jacques nu eigenhandig de wereld uit helpen. Als de acteurs er al 20 euro aan over zouden houden, zou dat al veel zijn. “Het is belachelijk. Ik noem dat Mickey Mouse-geld”, heeft hij erover te zeggen. Een piepklein bedrag dus. “Dat geld interesseert mij helemaal niet”, wil hij benadrukken. Jacques vindt het vooral leuk dat ‘F.C. De Kampioenen’ zo blijft leven en is heel vereerd dat er een poppetje van zijn personage, DDT, bij de bouwsets zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws