James Cooke beleeft de schrik van zijn leven: "Toen ik hem daar zo zag liggen..." Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke beleeft de schrik van zijn leven: "Toen ik hem daar zo zag liggen..."

James Cooke beleeft de schrik van zijn leven: "Toen ik hem daar zo zag liggen..."

James Cooke is volop bezig met de opnames voor het derde seizoen van ‘James De Musical’. Helaas kwam nét voor de finale aflevering de domper op de feestvreugde: tijdens de repetities moest Carry Goossens met spoed afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De presentator is er nog steeds niet goed van.

Wat een feestelijke avond vol verrassingen moest worden, is anders uitgedraaid dan gehoopt. Tijdens de generale repetities voor de musical voor de cast van ‘FC De Kampioenen’ is Carry Goossens (Oscar) onwel geworden nadat hij een verkeerde beweging maakte. De acteur verloor het bewustzijn en werd met een ambulance meegenomen. Hij liep een pijnlijke spierscheur op in zijn linkerbeen, maar is er gelukkig al een pak beter aan toe.

Toch is James Cooke nog niet helemaal bekomen van het voorval. “Op deze verrassing had ik niet gerekend”, zegt de populaire presentator in Het Laatste Nieuws. “Toen ik Carry in de ziekenwagen zag liggen, had ik zoveel medelijden, want ik zag dat hij enorm veel pijn had.” Bovendien moest hij dringend een noodscenario voor de musical bedenken, dus besloot hij de verrassingsscène met Carry te schrappen.

The show must go on

Tot James tijdens de opname in zijn oortje te horen kreeg dat hij het ziekenhuis mocht verlaten. “Ik schrok er zelf van, ik had het niet verwacht”, klinkt het vol ongeloof. “Carry is duidelijk nog van die taaie generatie voor wie de 'show must go on'. Hij wilde de ploeg niet in de steek laten. Dat siert hem, want ik zag hoe hij ondanks de pijnstillers de pijn moest verbijten.” James is de acteur dan ook eeuwig dankbaar dat hij de moed vond om het programma te redden. “Wat een vakman!”, besluit de tv-maker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws