James Cooke komt plots met heuglijk nieuws over volgende grote stap met echtgenoot Dorian Liveyns

230217JAMESCOOKEDORIANLIVEYNSINSTAGRAM
James Cooke en Dorian Liveyns vormen al acht jaar een gelukkig koppel. Twee jaar geleden gaven de tortelduifjes elkaar nog hun jawoord. Maar nu zit er opnieuw een grote volgende stap aan te komen.
Momenteel woont James Cooke weer even in Gent voor de opnames van ‘James De Musical’. “Dat is gewoon praktischer”, legt de presentator uit in Story. “Voor mij is Gent pure nostalgie, ik ken elk straatje. Bovendien zie ik mijn moeder, zus en nichtjes nu ook wat vaker, omdat zij in het Gentse wonen.” Toch zijn James en Dorian niet meteen weg te trekken uit Antwerpen.
“Het is dicht bij ons werk en onze vrienden wonen daar ook bijna allemaal”, legt James uit. Meer nog. “Ik zou heel graag willen verhuizen naar een huis met een tuin”, onthult hij. “Soms mis ik wat groen in mijn leven. Wat stilte. We wonen nu naast de autostrade, aan het Sportpaleis.”

Kinderwens

Hoewel James en Dorian de immosites af en toe al eens afgaan, zal een verhuis zeker nog niet voor dit jaar zijn. Maar de grote stap zit er duidelijk aan te komen. Hun kinderwens daarentegen heeft het koppel opgeborgen. “Dorian en ik zijn er al zo lang over bezig, maar we neigden allebei naar een 'nee', omdat we te weinig tijd en aandacht kunnen geven aan een kind”, aldus de presentator. “We zouden ons enorm schuldig voelen, dus doen we het beter niet.”