Jan en Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verwelkomen hun eerste kindje samen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jan en Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verwelkomen hun eerste kindje samen

Jan en Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verwelkomen hun eerste kindje samen

Leuk babynieuws: Romina en Jan, die vier jaar geleden de liefde vonden in ‘Boer zkt Vrouw’, zijn voor de eerste keer mama en papa geworden. Ze stuurden het heugelijke nieuws zelf de wereld in via Instagram.

Afgelopen weekend zijn Romina en Jan trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Ze kregen een schat van een zoontje. De kleine spruit luistert naar de naam Dré. “Al ons later is met jou”, schrijft de kersverse mama op Instagram. Daarbij deelt ze een prachtige zwart-witfoto van haar pasgeboren zoontje.

In 2018 viel boer Jan in zwijm voor Romina Paret tijdens ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’. Hij kreeg toen een recordaantal brieven toegestuurd van geïnteresseerde vrouwen, maar zijn oog viel maar op één iemand. De liefde voor Romina was zelfs zo groot dat hij uiteindelijk zijn boerderij in Australië achterliet en terug naar België verhuisde.

Romina en Jan worden op Instagram overladen met gelukwensen. Alle ‘Boer zkt Vrouw’-fans zijn door het dolle heen door dit fantastische nieuws. Maar vooral presentatrice Dina Tersago, die ook bij deze tortelduifjes voor Cupido speelde, is in de wolken. “Proficiaaaaat Roma en Jan!”, reageert ze apetrots gevolgd door enkele hartjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws