Jani Kazaltzis is furieus en uit zijn ongenoegen op Instagram: "Wat een grap!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jani Kazaltzis is furieus en uit zijn ongenoegen op Instagram: "Wat een grap!"

Jani Kazaltzis is furieus en uit zijn ongenoegen op Instagram: "Wat een grap!"

Jani Kazaltzis kan zijn oren bijna niet geloven. In de Amerikaanse staat Tennessee worden dragshows verboden in het openbaar en daar moet de stylist nu wat over kwijt.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Tennessee als eerste Amerikaanse staat dragshows gaat verbieden in het openbaar. De shows zullen voortaan enkel mogen doorgaan achter gesloten deuren en minderjarigen zullen niet meer welkom zijn. De conservatieve Republikeinen zeggen dat ze hiermee kinderen willen beschermen.

Deze beslissing stuit op felle kritiek, maar Tennessee is niet de enige Amerikaanse staat die deze shows in het openbaar wil verbieden. Nog vijftien andere staten zijn hier volop over aan het discussiëren. Ambtenaar Lynne Pervis reageert misnoegd. “Een dragqueen aan het werk zien gaat een kind echt niet gay of trans maken, maar het kan hen wel tonen dat ze zichzelf mogen zijn”, klinkt het.

“Drag is het meest bekend voor humor en glamour. We hebben het over mensen die playbacken op popliedjes en dansen in extravagante kostuums”, aldus de ambtenaar. Ook Jani Kazaltzis begrijpt niet waarom deze shows verboden worden. “Onze wereld wordt geleid door diplomaten die weten wat ze doen? Wat een grap!”, schrijft hij op zijn Instagramverhaal.

Jani Kazaltzis is furieus en uit zijn ongenoegen op Instagram: "Wat een grap!"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws