"je ziet er al zo goed uit!": Eline De Munck gaat elf weken na bevalling in video uit de kleren

231018elinedemunckinstagram
Eline De Munck en haar partner Michael R. Roskam verwelkomden hun zoontje Rowen in 2023. Eline deelt regelmatig momenten uit haar leven als moeder op sociale media, waar ze haar liefde en trots voor Rowen toont.
Ditmaal vestigt Eline de aandacht op zichzelf. Ze laat zien hoe haar lichaam er elf weken na de bevalling aan toe is. Ze doet dat in een video.

Toewijding en aandacht

"Mijn lijf 11 weken nadat mijn first born ter wereld kwam. Ik ben zo onder de indruk van waar dat prachtige vrouwenlichaam allemaal toe in staat is. En ik geniet van het leven in al zijn rekbaarheid. Van lekker eten maar ook van sporten, van feesten maar ook van hard werken, van zwanger zijn maar ook van niet meer zwanger zijn en mijn lichaam weer in de plooi krijgen", aldus Eline.
"Dat vraagt toewijding en aandacht: Naar de kine gaan, elke dag thuis bekkenbodemspier oefeningen doen, zoveel mogelijk in beweging zijn,.. maar ik ben dat mijn lijf verplicht voor de magische ervaring die het me liet beleven, namelijk een kind baren. En nu is het mijn taak het weer in vorm te krijgen want zelf zorg en zelf liefde gaan hand in hand en daar ben je zelf verantwoordelijkheid voor. Geef jezelf dus de aandacht die je verdient, ook met zo een heerlijk kleintje in huis. For all my moms out there. I feel you. We can do this", klinkt het.
"Je ziet er al goed uit", klinkt het in de comments. "Wauw", "Je ziet er stralend uit. Wat een mooie benen heb je!", luidt het ook.