Jean-Marie Pfaff laat weten hoe het met zijn vrouw Carmen gaat: "Maar ze wil er niet over praten"

njj
Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff hebben geen prettige tijden gekend. In 2023 werd Carmen het slachtoffer van een hersenbloeding en nadien ook nog eens van een homejacking.
In Het Nieuwsblad komt Jean-Marie nog eens terug op die erg moeilijke periode voor de familie. “Een laf jaar noem ik het", reageert de oud-doelman. "Eerst was er die hersenbloeding op het vliegtuig naar Mallorca. Carmen heeft er twee weken in het ziekenhuis gelegen, daarna volgde een stevige revalidatie in het revalidatiecentrum."
"Na zeven weken van hard trainen ging het enorm goed met Carmen en mocht ze naar huis", legt Jean-Marie uit. "Amper enkele dagen later hebben drie mannen haar thuis overvallen. Ze heeft klappen moeten incasseren en ze hebben voor haar ogen erfstukken van mijn ouders en schoonouders meegenomen."

Enorm hard

De zaken die werden meegenomen, hebben een grote impact. "Spullen met emotionele waarde die we wilden doorgeven aan onze kinderen. Ze heeft er enorm hard van afgezien. Ze praat er ook niet over. Maar je hoort haar niet klagen of zagen. Ze pakt dag per dag en daar maken we het beste van.”