Jens Dendoncker klapt uit de biecht over zijn gezondheid: "Niet gemakkelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jens Dendoncker klapt uit de biecht over zijn gezondheid: "Niet gemakkelijk"

Jens Dendoncker klapt uit de biecht over zijn gezondheid: "Niet gemakkelijk"

Vandaag, 13 februari, is de Internationale Dag van de Epilepsie. Jens Dendoncker, die zelf epilepsie heeft, moet op deze speciale dag wat kwijt over de aandoening. Hij wil even de aandacht vestigen op een groot probleem.

Jens Dendoncker schittert sinds kort terug op tv als de presentator van het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Wat velen niet weten, is dat de presentator kampt met epilepsie. Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Epilepsie praat hij daar nu openlijk over op zijn Instagrampagina.

Zo vertelt hij dat zo’n 60.000 Vlamingen epilepsie hebben en dat het niet gemakkelijk is om te leven met de ziekte. “Maar wat al helemaal niet gemakkelijk is, zijn ook alle vooroordelen die erbij komen kijken”, legt Jens uit. “Want er wordt veel gezegd, hé, over mensen met epilepsie. Dat we om de vijf botten liggen te breakdancen op de vloer of bezeten zijn door de duivel”, gaat hij verder.

Toch wil hij aankaarten dat die vooroordelen nergens voor nodig zijn. “Stop er alsjeblieft mee”, klinkt het. “Wij zijn ook maar mensen en geen weirdos”, aldus Jens. “Wij zij ook gewone mensen zoals jij en ik”, besluit hij. “Dat heb je goed en duidelijk gezegd, chapeau!”, “Top Jens, groot gelijk”, “Topkerel” en “Goed gezegd”, reageren zijn volgers al snel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws