Jens Dendoncker openhartig over breuk met Lauren Versnick: "Enige echte reden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jens Dendoncker openhartig over breuk met Lauren Versnick: "Enige echte reden"

Jens Dendoncker openhartig over breuk met Lauren Versnick: "Enige echte reden"

2023 zal hopelijk heel wat goeds brengen voor Jens Dendoncker. Met onder andere ‘The Masked Singer’ in het vizier moet dat wel in orde komen. En maar goed ook, want 2022 is niet bepaald zijn beste jaar geweest.

Jens Dendoncker kondigde in september helaas zijn breuk met Lauren Versnick aan op Instagram. Na meer dan vier jaar scheidden hun wegen. Dat was een enorme klap voor de presentator. En ook het bekendmaken van hun breuk was allesbehalve gemakkelijk. "Maar je moet kiezen. Je kan niet anders", beseft hij in de podcast 'Welcome to the AA'.

Want ofwel communiceer je het zelf. "En dat is niet tof, maar dan weet je wel: morgen staat het in alle gazetten en dan is het klaar”, legt Jens uit. Of je kiest ervoor om het voor jezelf te houden. "En dan is het eerst een paar weken in de boekjes 'Wat is er aan de hand?' in fluoletters en dan nog eens drie maanden later wat foto's van ‘met iemand anders gespot’. Dan heb je maanden rare speculaties.” En daar hadden Jens en Lauren absoluut geen zin in. Ze kozen dus voor de korte pijn.

Hoe pijnlijk het ook was, ze besloten hun breuk gewoon zelf aan te kondigen. “Om die lullige speculaties voor te zijn. Dat was de enige reden waarom we dat hebben gedaan", wil Jens erover kwijt. Zo konden ze gewoon de waarheid verkondingen: dat de twee uit elkaar gegroeid waren. "Er zat echt niets meer achter dan dit. We wouden die communicatie samen in handen nemen”, aldus de ‘The Masked Singer’-presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws