Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben slecht nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben slecht nieuws te melden

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben slecht nieuws te melden

Jiri Punt en Florence Vandoorne vertrokken afgelopen weekend op reis met hun tweetjes. Helaas verliep hun vertrek niet zoals gepland, want ze kregen slecht nieuws te horen op de luchthaven. Op Instagram legt het koppel uit wat er aan de hand is.

Jiri Punt en Florence Vandoorne hebben we vorig jaar leren kennen in ‘Blind Getrouwd’. In dat VTM-programma stapten ze toen in het huwelijksbootje en de tortelduifjes zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Binnenkort hebben ze zelfs al iets groot te vieren, want dan zijn ze al één jaar samen.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

‘Blind Getrouwd’ was dus een zeer geslaagd experiment voor Jiri en Florence. Bovendien hebben ze bij elkaar ook een nieuw reismaatje gevonden. Zo zijn ze samen al op enkele tripjes geweest en nu staat er een verre reis op de planning. Dit weekend vertrokken ze namelijk naar Bali, maar helaas was de eerste dag van hun reis geen groot succes.

Geduld wordt beloond 

Zo laat Jiri weten dat ze uren hebben moeten wachten op de luchthaven. "Na twee uur vertraging, twee uur in de warmte op het vliegtuig afwachten, vlucht afgelast", klinkt het op zijn Instagramverhaal. Eind goed al goed, want intussen zijn ze toch kunnen vertrekken richting het Indonesische eiland. "Uren aanschuiven en dan toch nog een andere vlucht gevonden om vandaag te vertrekken naar Bali", schrijft hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws