Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' kondigt plots heuglijk babynieuws aan: "Dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' kondigt plots heuglijk babynieuws aan: "Dikke proficiat!"

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' kondigt plots heuglijk babynieuws aan: "Dikke proficiat!"

Joren Dumont deed in 2022 mee aan 'Blind Getrouwd'. Maar de liefde van zijn leven vond hij helaas niet. Toch heeft de goedlachse ondernemer nu zeer heuglijk babynieuws te melden.

Joren Dumont werd in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Lien Opdebeeck, helaas zonder succes. Zo voelden de twee op geen enkel moment een romantische klik. Na vijf weken besloten ze dan ook om niet als getrouwd koppel verder te gaan.

Inmiddels heeft Joren de ware nog altijd niet gevonden. Maar er is wel een andere vrouw in zijn leven, zijn petekindje Mona. Zij krijgt er nu een broertje bij. Dat leuke babynieuws maakte Joren zopas zelf bekend via Instagram.

Heel blij

"Er wacht Mona een hele grote klus, want binnenkort wordt ze flinke, grote zus! Dat maakt peter Joren heel erg blij, want in mei komt er een mini-voetballerke bij!", schrijft hij bij een foto waarop hij poseert met zijn petekindje. Joren wordt alvast overstelpt met felicitaties "Dikke proficiat!", luidt het meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws