Julie Van den Steen overladen met steunbetuigingen na erg pakkende bekentenis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Van den Steen overladen met steunbetuigingen na erg pakkende bekentenis

Julie Van den Steen overladen met steunbetuigingen na erg pakkende bekentenis

Julie Van den Steen heeft een heel moedig bericht gedeeld op sociale media. Ze praat openlijk over het verlies van haar ongeboren kindje en ze krijgt daar heel veel reacties op.

“Dit is het moeilijkste wat ik ooit heb gedeeld”, begint Julie Van den Steen aan haar boodschap. Begin deze zomer ontdekte ze per ongeluk dat ze zwanger was. “En op 18 juli, dat ga ik nooit meer vergeten, kreeg ik dan te horen dat ik het niet meer was. Of ja, dat het hartje was gestopt met kloppen”, bekent ze. Dat nieuws sloeg in als een bom.

Julie geeft ook toe dat dit nog steeds enorm zwaar voor haar is. “Dit is het moeilijkste dat ik fysiek en mentaal heb meegemaakt”, vertelt ze eerlijk. Toch vindt ze dat ze dit verhaal moet delen, omdat er veel te weinig over gepraat wordt. “‘Het mocht niet zo zijn’ of ‘De natuur heeft dat zo beslist’ geven nu eenmaal geen troost”, klinkt het.

Al haar volgers vinden haar bekentenis enorm dapper en wensen haar heel veel sterkte toe. “Tijd heelt niet alle wonden, pijn of verdriet. Maar die tijd kan wel helpen om die gevoelens te plaatsen. Warme knuffel”, reageert An Lemmens. “Heel chique”, zegt Fien Germijns dan weer. “Zo mooi van jou, wauw”, aldus Zita Wauters. "Veel liefde", schrijft Jani Kazaltzis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws