Julie Vermeire deelt zeer triest nieuws: "Overleden aan de ziekte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire deelt zeer triest nieuws: "Overleden aan de ziekte"

Julie Vermeire deelt zeer triest nieuws: "Overleden aan de ziekte"

Julie Vermeire is een van de acht vrouwen die alles in de strijd gooit tegen kanker. Zo zal ze zich samen met onder meer Fien Germijns en Zita Wauters volledig blootgeven om aandacht te vragen voor borstkanker. Zo kwam de dochter van Jacques Vermeire ook al in aanraking met de vreselijke ziekte.

Deze week is 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd' van start gegaan. Daarin gaan acht bekende vrouwen uit de kleren voor het goede doel. Zo willen Fien Germijns, Ann Van den Broeck, Tine Embrechts, Sarah Vandeursen, Zita Wauters, Maïmouna Badjie, Marleen Merckx en Julie Vermeire borstkanker meer onder de aandacht brengen.

Julie Vermeire werd helaas al van dichtbij geconfronteerd met de ziekte. Haar plusmama Muriel De Neve, die enkele jaren een koppel vormde met haar papa Jacques, overleed tien jaar geleden aan borstkanker. Muriel werd slecht 46 jaar oud.

Voorbeeld

"Ik was 16 jaar toen ze overleed. Ik ben dan ook vereerd om deel te mogen zijn van het team van 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd'. Ik wil een voorbeeld stellen voor iedereen: wees alert, en niet bang om je te laten onderzoeken als er iets aan de hand is!", aldus Julie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws