"Jullie mogen trots zijn": Francesco Planckaert en Magali maken prachtig nieuws bekend over hun dochter Noa

230526francescoplanckaertmagalivanhouttenoaplanckaertinstagram
Francesco Planckaert en Magali Van Houtte zijn al meer dan 24 jaar samen, maar stapten twee jaar geleden pas in het huwelijksbootje. Samen kregen ze drie kinderen: Devon, Noa en Yukka. Nu hebben de troste ouders iets bijzonders te vieren over hun enige dochter.
Noa, de middelste van hun kroost, is namelijk jarig. De dochter van Francesco en Magali mag vandaag 15 kaarsjes uitblazen. “Ons Noaatje, zie”, schrijft de trots papa op Instagram bij een reeks prachtige en ludieke foto’s van zijn oogappel. “Happy birthday to you! Hip hip hoera!”
Maar ook Noa’s mama is er als de bliksem bij om haar in de bloemetjes te zetten. “15 jaar vol liefde met/voor jou”, laat Magali op haar beurt weten op Instagram. “Trots op wie je bent en wie je zal zijn! Leef, lach, geniet…Gelukkige verjaardag”, rondt ze haar liefdevolle bericht af.

Prachtige dochter

Maar ook Francesco en Magali’s volgers willen Noa massaal een mooie dag toewensen. “Gelukkige verjaardag voor jullie prachtige, getalenteerde dochter”, “Proficiat, Noa”, “Blijf vooral de leuke en lieve meid die je bent”, “Jullie mogen heel trots zijn op jullie dochter, op al jullie kinderen trouwens”, “Geniet van haar dag samen” en “Prachtig gezin”, willen ze kwijt in de reacties.