Junior Planckaert en Pauline De Vos delen wondermooie vakantiekiekjes: "Wat een uitzicht!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en Pauline De Vos delen wondermooie vakantiekiekjes: "Wat een uitzicht!"

Junior Planckaert en Pauline De Vos delen wondermooie vakantiekiekjes: "Wat een uitzicht!"

Junior Planckaert en Pauline De Vos vertoeven momenteel samen op vakantie in Andalusië, in het zuiden van Spanje. De jongste zoon van Eddy Planckaert deelt op Instagram nu ook enkele mooie beelden van hun zonovergoten tripje.

Junior Planckaert en Pauline De Vos vormen inmiddels al meer dan twee jaar een koppel nadat ze elkaar leerden kennen via 'Junior op zoek naar de liefde'. En de liefde is duidelijk nog altijd erg groot tussen de twee. Zo genieten ze momenteel samen van een prachtig reisje onder de Spaanse zon.

Daarbij trokken ze onder meer naar Marbella en Malaga. Op Instagram deelde Junior daar nu ook enkele beelden van. "Vluchten van het grijze weer en de regen in België. Tijd voor een microvakantie in Spanje", staat er in het onderschrift te lezen.

Uitzicht

Daar genieten ze met volle teugen van het mooie weer, het lekkere eten, de verfrissende cocktails en uiteraard elkaars gezelschap. En ook hun verblijf doet velen wegdromen. "Ons verblijf, wat een uitzicht!", schrijft Junior bij het filmpje.

Populair

Laatste nieuws