'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens en verloofde Aaron onthullen prachtig nieuws samen

221125AMYCOURTENSINSTAGRAM
Amy Courtens is al lange tijd gelukkig samen met haar vriend Aaron. Hoewel ze eerder dit jaar even uit elkaar gingen, vonden ze elkaar al snel terug én vroeg Aaron de ‘K2 zoekt K3’-finaliste zelfs ten huwelijk. Daar deelt het koppeltje nu groot nieuws over.
De relatie van Amy, die tweede werd in ‘K2 zoekt K3’ en Aaron, kende heel wat ups en downs. De twee gingen een halfjaar geleden al eens uit elkaar. “Het is jammer dat die dingen in de media zijn gekomen, maar ik zeg het: die pauze heeft onze relatie alleen maar goed gedaan. Nu zijn we een powerkoppel”, vertelt de blondine in TV-Familie. “Het gaat supergoed tussen ons. Ik heb altijd wat bindingsangst gehad. Maar ik ben nu héél zeker: Aaron is hét voor mij!”
Meer nog, het verliefde koppeltje is sinds kort ook verloofd. “Ik was in de keuken, en hij vroeg mij om de ring aan te doen die hij me had gegeven vóór onze laatste breuk. En daarna vroeg hij mij heel lief ten huwelijk. Zo mooi”, glundert Amy. “Ik was 20 toen we startten en ik had nooit verwacht dat hij de jongen zou zijn met wie ik zou trouwen. Ik heb het getroffen. Het plaatje klopt.”
Amy en Aaron willen er trouwens geen gras over laten groeien. Meteen na het aanzoek zijn de twee druk aan het plannen geslagen. En de sprookjesbruiloft komt dichterbij dan je denkt. “Volgende zomer gaan we dus effectief trouwen”, onthult de ‘K2 zoekt K3’-finaliste. Als dat niet mooi is!