Kan Gustaph het Eurovisiesongfestival winnen? Kate Ryan schat zijn kansen in Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kan Gustaph het Eurovisiesongfestival winnen? Kate Ryan schat zijn kansen in

Kan Gustaph het Eurovisiesongfestival winnen? Kate Ryan schat zijn kansen in

Gustaph schittert vanavond in de grote finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Kan hij met zijn catchy nummer 'Because of You' ook de zangcompetitie winnen? Kate Ryan, die ons land in 2006 al op de zangwedstrijd vertegenwoordigde, verklapt wat zij echt denkt.

Gustaph wist afgelopen donderdag het publiek te overtuigen in de tweede finale van het Eurovisiesongfestival. 'Because of You' viel duidelijk in de smaak, want hij wist een plaats in de finale van vanavond te bemachtigen. Kate Ryan vindt alvast dat hij een goede performance heeft neergezet. Zo trad hij op samen met Monique en Chantal, die ook de achtergrondzangeressen van Kate zijn.

"Hun stemmen klonken zo mooi samen, en ook de act zag er geweldig uit", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Bovendien verdient Gustaph volgens haar dan ook een plek in die finale. "Hij heeft al zo'n lange weg afgelegd, hoogtes en laagtes gekend, en moeten opboksen tegen negativiteit", zegt de zangeres. "Dat de wereld hem nu een plekje in de finale gegeven heeft? 't Is hem zo gegund", klinkt het.

Trots

Ze vindt het dan ook geweldig dat hij nu beter beoordeeld wordt door de repetities en zijn optreden in de halve finale. "Ik vind het waanzinnig dat hij ineens zo gestegen is. Daar mag hij nu al trots op zijn", onderstreept Kate. Maar zou hij het Songfestival ook kunnen winnen? "Wie weet kan België nog voor een verrassing zorgen in de finale. Het is niet omdat de Zweedse kandidate Loreen volgens de bookies wint, dat Stef het haar niet moeilijk kan maken", bedenkt ze zich. "Mijn douze points heeft hij alvast", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws