Karen Damen moet nog wat kwijt over reünie met originele K3: "Voor alle duidelijkheid" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen moet nog wat kwijt over reünie met originele K3: "Voor alle duidelijkheid"

Karen Damen moet nog wat kwijt over reünie met originele K3: "Voor alle duidelijkheid"

Karen Damen onthulde onlangs bij Radio2 dat ze samen met Kathleen Aerts en Kristel Verbeke wel van plan is om ooit een reünie te houden van de originele K3. Daarover moet de 'Familie'-actrice nu ook nog wat kwijt in Dag Allemaal.

Een reünie met Kristel en Kathleen zal nog even moeten wachten. Zo heeft Karen het momenteel razend druk. Deze zomer speelt ze afwisselend met Ruth Beeckmans de boze stiefmoeder in 'Sneeuwwitje' en 's avonds staat ze opnieuw op de planken met een zomerrevue met Gert Verhulst, Ruth Beeckmans en James Cooke.

Toch leek het alsof de reünie van K3 er snel zou aankomen. "Amai, hoe ze mijn woorden verdraaid hebben ...", vertelt Karen over haar interview bij Radio2. "Zoals ik al in Dag Allemaal vertelde, zijn we van plan dat ooit eens te doen", aldus Karen.

Nog niet aan de orde

"Maar op de radio antwoordde ik op de vraag of we dan nieuwe nummers zouden brengen. 'Ik vind dat we dan enkel onze oude hits moeten zingen', zei ik. Dat werd meteen overal opgepikt als: 'We gaan geen nieuwe nummers brengen, enkel de oude', alsof voor de rest de hele show al vastgelegd was. Voor alle duidelijkheid: dat is nu nog niet aan de orde. Maar oké, het streelt mijn ego wel, al die aandacht daarvoor."

Populair

Laatste nieuws