Karen Damen neemt moeilijke beslissing: "Ik ben het kotsbeu" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen neemt moeilijke beslissing: "Ik ben het kotsbeu"

Karen Damen neemt moeilijke beslissing: "Ik ben het kotsbeu"

Karen Damen heeft mooie tijden voor de boeg. Zo staat de actrice momenteel niet alleen dagelijks op de set van ‘Familie’, maar ook op die van de nieuwe VTM-telenovelle met Camille Dhont. Bovendien trekt ze binnenkort het theater in met haar allereerste onewomanshow.

Vlaanderen ligt duidelijk aan haar voeten, en toch is Karen Damen het hier meer dan beu. Haar spetterende mediacarrière is niet het enige dat nog op haar bucketlist staat. Zo wil de voormalige K3-zangeres over een aantal jaren emigreren naar Ibiza. “Ik ben dat weer hier soms zo beu”, zucht ze in Het Nieuwsblad.

“Het bleef dit voorjaar geruime tijd koud en het was nat. Ik snap steeds meer oudere mensen die overwinteren in het zuiden”, zegt Karen. Maar dat zijn dromen voor de toekomst. “Vanaf het moment dat Sky (haar zoon, red.) niet meer schoolplichtig is, en hij oud genoeg is om zelf te beslissen hoe hij zijn leven ziet, verhuis ik zonder twijfel naar warmere oorden. Dan laat ik mijn huis in Lint zonder probleem achter”, besluit de ‘Familie’-actrice.

Drukke agenda

Snel zullen we het ex-K3’tje dus nog niet zien vertrekken. Ze heeft haar handen momenteel dan ook meer dan vol. Zo is Karen naast ‘Familie’ binnenkort ook te zien in de nieuwe VTM-telenovelle rond Camille Dhont. “Het is geen grote rol, maar wel een leuke en iets compleet anders dan wat ik in ‘Familie’ doe", vertelt ze in Dag Allemaal. Daarnaast bereidt ze haar eerste onewomanshow voor én mag ze deze zomer op verschillende festivals spelen.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws