Kat Kerkhofs maakt plots groot nieuws bekend over gezinsuitbreiding met Dries Mertens

230803driesmertenskatkerkhofsinstagram
Vorig jaar in maart werden de levens van Kat Kerkhofs en Dries Mertens een pak rijker toen hun zoontje Ciro Romeo geboren werd. Maar krijgt de kleine jongeman er binnenkort een broertje of zusje bij? De Play4-presentatrice onthult groot nieuws.
Anderhalf jaar geleden is Kat Kerkhofs bevallen van haar eerste kindje met Dries Mertens, met wie ze al bijna twintig jaar samen is. Op 26 maart 2022 verwelkomde het koppel een zoontje, Ciro Romeo. En het zou wel eens kunnen dat daar binnenkort een tweede baby bijkomt.
In de podcast 'Gossip Guy' van Ender Scholtens onthult Kat namelijk dat het wellicht niet bij één kindje zal blijven. “Wij willen sowieso een tweede kindje”, bekent de presentatrice. "Niet omdat ik nu denk: ik wil zo graag een tweede. Maar gewoon voor Ciro Romeo", legt ze uit.

Geen band

Aan haar eerste zwangerschap heeft Kat namelijk niet de allerbeste herinneringen overgehouden. “Ik vond zwanger zijn niet het allerleukste ter wereld, maar dat had ik ook niet verwacht”, biecht Ciro’s mama op. “Ik had ook nog geen band met mijn baby, maar ik wist: dat gaat komen eens hij er is. En dat gaat weer hetzelfde zijn: als dat kindje er dan is, ga ik dat keileuk vinden”, weet Dries’ vrouw nu al.