Kathleen Aerts deelt hartverscheurend nieuws: "Heel veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kathleen Aerts deelt hartverscheurend nieuws: "Heel veel sterkte"

Kathleen Aerts deelt hartverscheurend nieuws: "Heel veel sterkte"

Kathleen Aerts gaat door een moeilijke periode. Enkele weken geleden moest ze afscheid nemen van haar trouwe viervoeter Vili. Nu heeft het voormalige K3'tje opnieuw een hartverscheurend bericht gedeeld.

Kathleen Aerts moest drie jaar geleden afscheid nemen van haar mama, Maria. Maria kreeg rond haar vijftigste de diagnose van jongdementie en woonde de laatste jaren van haar leven ook bij Kathleen in. Ze werd 67 jaar.

Nu brak er opnieuw een moeilijk dag aan voor Kathleen. Zo zou haar mama op 31 oktober 70 jaar geworden zijn. Op Instagram deelde ze dan ook een pakkend bericht ter ere van de verjaardag van haar overleden mama.

Veel steun

"Ik mis je nog steeds enorm, maar als ik aan je denk, verschijnt er ook een grote glimlach voor zoveel mooie, zotte herinneringen. Happy 70th birthday hierboven liefste mama. Je bent misschien niet meer hier maar je zit nog steeds in ieders hart wat blijkt uit zoveel hartverwarmende berichtjes die ik mocht ontvangen. Love you", schrijft ze bij een prachtige foto van hun tweetjes.

Heel wat mensen willen Kathleen dan ook een hart onder de riem steken. "Heel veel sterkte Kathleen" en "Dikke knuffel!", klinkt het meermaals in de vele reacties onder het Instagrambericht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws