Kato Callebaut van The Starlings maakt grote ambities bekend: "Dat wil ik écht"

KatoTomDiceStarlingsInstagram
Kato Callebaut en Tom Dice vormen ondertussen al even het muzikale duo The Starlings. Ondanks dat ze het heel goed doen, heeft Kato nog een grote droom. Daar vertelt ze zelf meer over op Instagram.
In 2020 namen Kato Callebaut en haar man Tom Dice deel aan het zesde seizoen van ‘Liefde voor muziek’. Ze kregen toen heel wat positieve reacties te horen en het programma heeft ook een boost gegeven aan hun muzikale carrière. Sindsdien spelen ze namelijk in grote theaterzalen. Toch onthult Kato nu dat ze nog iets heel graag zou willen doen.
Tijdens een vragenrondje op Instagram krijgt ze de volgende vraag van een fan: “Wat zou je graag nog willen bereiken in je leven?” Daar geeft Kato meteen een duidelijk antwoord op: “Ik zou heel graag meedoen aan een zangwedstrijd die door de hele wereld bekeken wordt, waarin goeie nummers centraal staan en iedereen gezellig voor de tv kruipt om zelf een ‘scorebladje’ in te vullen met hun punten per act.”
Daarmee verwijst ze natuurlijk naar het Eurovisiesongfestival. Kato zal samen met haar man Tom Dice deelnemen aan de preselecties van ‘Eurosong’. Daarin zullen ze het opnemen tegen enkele andere Belgische acts, waaronder ook Loredana. Kato maakt nu dus duidelijk dat ze absoluut wil winnen zodat ze ons land kan verdedigen in Liverpool volgend jaar.