Kim Van Oncen verdwijnt voor onbepaalde tijd van Radio2: "In het ziekenhuis" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen verdwijnt voor onbepaalde tijd van Radio2: "In het ziekenhuis"

Kim Van Oncen verdwijnt voor onbepaalde tijd van Radio2: "In het ziekenhuis"

Kim Van Oncen was vorige week niet te horen bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2. De radiopresentatrice kampte namelijk met een keelontsteking. Maar Kim zal voor een langere tijd niet te horen zijn op de radio. Haar vader ligt namelijk in het ziekenhuis.

"Het is hier ondertussen een weekje stil alsook op de radio en dat zal de komende tijd misschien nog even het geval zijn", steekt Kim Van Oncen van wal op haar Instagramverhaal. "Mijn papa ligt sinds vorige week in het ziekenhuis en daarom leg ik momenteel de focus op mijn familie. Verdere details wensen we momenteel niet te delen", klinkt het.

"Elke dag een liveshow presenteren van 3 uur lang op Radio2 is prachtig, en het is een voorrecht jullie positief wakker te mogen maken, maar jullie verdienen 100% van mijn energie en positiviteit. Die kan ik momenteel niet geven", gaat ze verder.

Veel steun

"Ik krijg enorm veel steun en tijd van ons ochtendteam om nu op de plaats te zijn waar ik hoor te zijn en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Bedankt om mij en mijn familie rust en privacy te gunnen", sluit ze haar bericht af. Wanneer Kim terugkeert, is dus nog onduidelijk.

Kim Van Oncen verdwijnt voor onbepaalde tijd van Radio2: "In het ziekenhuis"
Instagram Stories (@kimvanoncen)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws