Koen Crucke (70) deelt triest nieuws over gezondheid: "Als we dan nog leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke (70) deelt triest nieuws over gezondheid: "Als we dan nog leven"

Koen Crucke (70) deelt triest nieuws over gezondheid: "Als we dan nog leven"

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met de gezondheid van Koen Crucke. Zo moest hij pas nog onder het mes en volgende maand staat er alweer een operatie op de planning. Koen laat nu opnieuw van zich horen op Instagram.

De voorbije maanden is er niet heel veel goed nieuws naar buiten gekomen over Koen Crucke. Zo sukkelt hij al even met zijn gezondheid en eind oktober werd hij ook geopereerd aan zijn rechteroog. Een delicate ingreep, maar die was wel noodzakelijk. Koen kon namelijk zijn zicht verliezen en volgende maand zal hij ook geopereerd worden aan zijn linkeroog.

Bovendien kampt hij ook al even met rugklachten. Echter stopt hem dat niet om toch nog op te treden. “Zondagavond hadden wij in de overvolle Monicakerk in De Haan een prachtig en zeer gevarieerd kerstconcert”, schrijft hij op zijn Instagrampagina. Hij deelt ook meteen enkele beelden van dat optreden.

Wat vooral de aandacht trekt, is wat hij vervolgens nog schrijft onder de post. Zo zal het volgende kerstconcert pas over twee jaar plaatsvinden. Daar zou Koen graag opnieuw bij zijn, maar hij weet niet of zijn gezondheid dat zal toelaten. “Tot over twee jaar, als we dan nog leven en gezond zijn!”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws