Koen Crucke en zijn man Jan hebben prachtig nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke en zijn man Jan hebben prachtig nieuws te melden

Koen Crucke en zijn man Jan hebben prachtig nieuws te melden

Koen Crucke (72) en zijn partner Jan kennen elkaar intussen al 55 jaar. Nu hebben de twee nog een andere belangrijke mijlpaal te vieren.

Op 26 maart was het namelijk exact 20 jaar geleden dat Koen Crucke en zijn levensgezel Jan in het huwelijksbootje stapten. Al deden ze dat wel in het grootste geheim. "Nadat de wet op het homohuwelijk werd goedgekeurd, heeft Jan me ten huwelijk gevraagd op oudejaarsavond", vertelt Koen Crucke daarover in Het Laatste Nieuws.

"We waren één van de eerste Belgische homokoppels die trouwden. Niemand wist het, zelfs mijn zussen niet. Pas maanden later is uitgelekt dat we getrouwd waren. Ik hoopte op een showbizzhuwelijk zoals bij Elton John, maar dat wilde Jan niet", aldus de zanger.

Geen mediacursus

"Ik wilde er geen mediacircus van maken", reageert Jan. "Ik ben wel officieel de hand aan Koens moeder gaan vragen. Ze zei: 'Ik kan me niemand beter inbeelden'", aldus Jan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws